вівторок, 22 вересня 2015 р.

З Днем народження, Херсоне!

День міста херсонці відзначили цікаво і різноманітно. Окрім загальноміських святкових подій мешканці Херсона стали учасниками багатьох пізнавальних та інтерактивних заходів, які проводили заклади навчання та культури.

Так, до Дня міста та в рамках акції «Милий край очима молоді» у бібліотеці-філії №6 Херсонської ЦБС відбувся фотоконкурс на кращу фотографію «Херсонські краєвиди: впізнай і оціни!» Лідером конкурсу, за підсумками, стала фотоаматорка, користувачка бібліотеки Фиріна Т.А.

                             
 

          Дуже цікавим і оригінальним був діалог-експромт «Херсонці – Херсону», під час якого читачі висловлювали свої враження та побажання улюбленому місту. Хочеться відзначити «найліричнішу» присвяту – авторський вірш Іллічової  В.С. «Херсону – 237 лет». Разом з музичними замальовками «Пісенні самоцвіти»  віршований відеозапис створював святковий настрій відвідувачам бібліотеки.


Для учнівської молоді (9-А кл.) на базі школи №28 бібліотекарями було проведено краєзнавчу бесіду «Любімо свій край, свою малу батьківщину».


Змістовна історична розвідка та відеоперегляди про минуле і сучасне Херсонщини зацікавили аудиторію новими відомостями про унікальність і красу Херсонщини.
   

Немає коментарів:

Дописати коментар