пʼятницю, 16 вересня 2016 р.

Оксамитовий подив мрій

Херсон святкує 238-річницю…
Піднесений, особливий настрій панував сьогодні і в поетичній вітальні бібліотеки-філії №6, де зібралися учасниці жіночого клубу «Вогник» на зустріч з відомим херсонським поетом, полковником у відставці військово-медичної служби, людиною морського гарту –  В.В. Гайдамакою.

   Захід, присвячений до Дня міста, став захоплюючим відкриттям літературного таланту поета-романтика для шанувальників мистецького слова, які із задоволенням слухали оригінальні твори в авторському виконанні та цікаві історії із життя гостя, заінтриговані його морськими пригодами й творчістю.


Широта душі і захоплень В. Гайдамаки, синівські почуття до рідного міста та України, щиро висловлені у ліричних поезіях, отримали теплі емоційні відгуки серед читацької аудиторії, вдячність за нагоду поспілкуватися з неординарним майстром пера, закоханим у Херсон та море. На згадку він подарував читачам бібліотеки свої нові книги з автографом, презентувавши їх присутнім. 
                                            
       Поет з гордістю відзначив, що в цей день уперше прозвучить «Гімн Херсона»,  написаний на його слова у виконані Народного  артиста  України Хариса Ширінського,  і запросив продовжити святкування разом з херсонцями.

Немає коментарів:

Дописати коментар