вівторок, 27 червня 2017 р.

ЗС Акція «Стоп-кадр»


Моя кохана, люба Україно!
Немає в світі кращої землі!
Любов до тебе щира та єдина,
Дарована ще матір’ю мені.

                             Е. О. Кузнецова



    З нагоди Дня Конституції України наша бібліотека разом із читачами долучилася до участі у загальносистемній акції«Стоп-кадр».



                      


Протягом дня молодь і дорослі користувачі ознайомлювалися з переглядами літератури «Конституція – фундамент держави»,  «Ми є. Були. І будем ми. Й Вітчизна наша з нами», відеосюжетом про історію Конституції, а також обирали презентовану літературу.

   
                 


Відеосюжет спонукав користувачів до обговорення – історичний досвід нагадав про реалії сьогодення.




Відеозапис поезії «Якщо ти любиш рідний край» у виконанні бібліотекаря абонементу Фоміної Л. теж створював відповідний психологічний настрій, доповнюючи тему державності.


Е.О. Кузнецова презентувала свою нову патріотичну книгу «Украина в сердце моем», адресовану всім, хто вболіває за Україну. Це – особливе видання, написане зі щирою любов’ю до Батьківщини. В ній роздуми  і переживання за долю нашого народу, живі думки, народжені душею, пронизані трепетним, палким почуттям.


    Тому збірка викликала багато емоційних відгуків і дискусійних питань, спонукала до міркувань над історичним минулим та акцентами дійсності. 








  Прийняття Конституції стало вагомим досягненням для утвердження незалежної держави, визначальною подією, яка засвідчила потужні сили державотворчої і громадянської гідності українців.

           





                          Поважаймо наші національні здобутки!



Немає коментарів:

Дописати коментар