пʼятницю, 30 березня 2018 р.

Особливе свято


Приємні несподіванки дивували сьогодні відвідувачів нашої бібліотеки: подарунки, книжкові сюрпризи, акції та конкурси й інші радісні події відбувалися в День читацьких задоволень, що став розважальним святом для всіх.
   

Найпершого відвідувача бібліотеки було відзначено подарунком – книгою модного серед молоді автора, а наступних – солодкими смаколиками..

Книги та фото на замовлення порадували своїх адресатів, які чекали на здійснення бібліотечних бажань.        





    Активні учасники бібліотечного життя, волонтери  були нагороджені грамотами та книгами.
     

                       

 
      Під час літературного знайомства «Веселе читання з вечора до рання» учасниці жіночого клубу «Вогник» дізналися про херсонських поетів-гумористів  –  А. Висоцького та А. Кордюка, артистично читали їх комічні вірші.
                                         

«Смішні» конкурси та відеоролики додавали пікантності насиченій культурній програмі. Переможці ігрових завдань отримали призи.
                                             
                             

 Лотерея-прогноз від ворожки віщувала читачам жартівливі передбачення.
         

Але справжній ажіотаж викликала реклама гумористичних творів  – кожну представлену книгу відразу вимагали записати, щоб її не перехопили інші.












Протягом усього дня користувачі отримували листівки-смайлики з побажаннями щастя, фотографувалися та дегустували «Бібліотечну каву».

                
            



Емоційну ауру створювали також мобільний стенд «Лідери читання» та мотиваційний плакат «Читання надихає», яскраве оформлення інтер’єру.
                   
 

Немає коментарів:

Дописати коментар