суботу, 19 травня 2018 р.

Подарунок-презентація

19 травня у бібліо-студії «Для сучасних та успішних» пройшло наступне цікаве засідання – презентація «Формула виховання талановитої особистості».


 Гостя заходу, доктор філософії у галузі культурології, досвідчена мама талановитих дітей, Н.А. Лебедєва написала книгу  «Практическое руководство по раскрытию таланта твоего ребенка»,
і презентувала її в нашій бібліотеці для молодих мам та зацікавлених читачів.

Яскравими прикладами дієвості представленої оригінальної педагогічної моделі Надії Анатоліївни були продемонстровані відеокліпи з виступами Анастасії та Володимира Лебедєвих (доньки та сина), які стали лауреатами численних вокальних фестивалів і конкурсів.
                 

Під час презентації запрошені обговорювали проблемні питання з родинного, шкільного та позашкільного виховання. Чимало питань викликали дискусії серед усіх присутніх, кожен доповнював ситуації власними поглядами і випадками з життя.

  
      Продуктивне спілкування було корисним для всіх: мами різного віку поділилися важливими знахідками, досвідом та порадами, обговорювали зміни у педагогічній системі, а також міркували про ефективні методи розвитку дитячих здібностей та обдарувань.  
     Тож, дізнатися про те, як виявити і розкрити творчі нахили дитини, підібрати до неї оптимальний підхід і допомогти знайти свій напрям самовираження – тепер матимуть можливість й інші користувачі бібліотеки, прочитавши подаровану авторкою книгу. 
   

                         









Широкий спектр різноманітної літератури про родинне виховання та сім’ю пропонує для читачів тематична виставка-симпатія «Під родинною парасолькою», де представлено видання з педагогіки, психології, етики та інших галузей знань, необхідних у сімейному спілкуванні. 

Обирайте свою книгу!        

Немає коментарів:

Дописати коментар