понеділок, 12 липня 2021 р.

Вернісаж нового слова

 У бібліотеці-філії №6 Херсонської ЦБС на презентацію книг Елеонори Кузнецової «Вернісаж нового слова» зібралися учасниці жіночого клубу «Вогник».

Елеонора Орестівна Кузнєцова вже давно є читачкою нашої бібліотеки. Вийшовши на пенсію вона сама почала писати книги. На сьогодні письменниці 83 роки, і вона написала та видала вже 21 книгу.

Книги Елеонори Орестівни досить популярні серед користувачів бібліотеки. Їх читають користувачі бібліотеки різного віку. Адже пише письменниця про рідний Херсон, про Україну, про воєнні та повоєнні роки, свою сім’ю, жіночі долі, ділиться своїми  враженнями від поїздок по Європі. 


     

                                                






Під час заходу Елеонора Кузнєцова презентувала декілька нових книг. Книга «Спешите делать добро» про відомих херсонцям особистостей. Серед них Джон Говард, отець Андрій (Калита), Олександр Книга, Олег Мишуков, письменники, поети, художники Херсона та інші люди.


Розповідає Елеонора Орестівна цікаво і змістовно, її хочеться слухати і слухати. А від її сяючих очей розходяться промінчики доброти, тепла і ніжності. 


 
Присутні жінки запитували гостю про те, як вона збирає матеріали для своїх книг, чи занотовує побачене під час поїздок, а чи пише вже вдома по пам’яті, і чи є в планах нові книги.




Дякуємо Елеонорі Кузнецовій за приємне спілкування з чудовими емоціями та за книги, які вона пише, видає і дарує бібліотеці, за мудрість та щирість.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар