неділю, 13 лютого 2022 р.

Задай ритм успіху!

12 лютого пройшло перше у 2022 році засідання молодіжної бібліостудії "Для сучасних та успішних!" - відверте інтерв’ю «Задай ритм успіху!» за книгою «10 успішних українських брендів» та за участі директора книготорговельної мережі "Учбова книга" Ганни Валеріївни Лісової.


У зв
язку з коронавірусом майже всі заходи студії перейшли в онлайн. Тут збираються як реальні так і віртуальні користувачі бібліотеки, мешканці Херсона, Херсонщини, інших регіонів України і навіть інших країн. 

Бібліотекар познайомила з книгою про найкращі компанії й організації України, які задають ритм у своїх сферах. Книга розкриває секрети успіху, є джерелом корисного досвіду для всіх, особливо для молоді, яка бажає рухатись вперед, хоче змінювати себе і світ навколо. Книга надихає та заставляє переосмислити свої страхи в професійні сфері, спонукає до дій.

Ганна Валеріївна розповіла про створення та розвиток власної справи - магазину книг та донесла до молоді меседж "Дорогу осилит идущий" - ніколи не зневірюватися у своїй справі, у своїх силах, але потрібно прикладати максимум зусиль і навіть більше, щоб досягти позитивних результатів своєї праці.

З великим зацікавленням слухали хлопці і дівчата щиру історію становлення бізнесмена. А Ганна Валеріївна відповіла на всі їхні запитання.

Учасник студії Михайло Годованюк не тільки повідомив, що з дитинства відвідує магазини "Учбова книга", а й продемонстрував першу книгу куплену ним у цьому магазині майже десять років тому.

Всі присутні на заході подякували Г.В. Лісовій за відверте спілкування та побажали їй успішного бізнесу та зростаючого прибутку.

Ми впевнені, що познайомившись з успішними українськими брендами та поспілкувавшись з підприємцем молоді люди отримали відповіді на такі запитання: Як роблять бізнес в Україні? Як із життєвої філософії може народитися бізнес? Як не зневіритися у своїй справі і досягти успіху?

Бібліотекарі побажали всім найнесподіваніших ідей, які б реалізувалися в успішні бренди.

Немає коментарів:

Дописати коментар