вівторок, 10 листопада 2015 р.

Бібліотеці – 65!

                                     Премудросте земна, бібліотеко!
                                     Віват тобі, хранителько свята!

      6 листопада наша бібліотека-філія №6  відсвяткувала 65-річний ювілей.             Урочиста атмосфера заходу об’єднала користувачів бібліотеки, гостей та працівників, які були активними учасниками святкового дійства.


Ювілей – це добра нагода згадати прожите і відчути імпульс майбуття, – адже історія і сучасність дуже тісно переплітаються…
В усі часи наша бібліотека працювала творчо, активно, успішно, відкриваючи нові обрії інформаційно-культурного простору для допитливих мешканців Херсона.


Теплі слова вітань, квіти, концертні номери від вихованців херсонського музичного училища та школярів зош №28 стали для нас чудовими подарунками, і засвідчили, що бібліотека ефективно працює для громади, згуртовуючи любителів читання і шукачів знань.

                                                                                            



Музичним подарунком від талановитої сімї читачів Лебедєвих  став виступ «десантника» - Володимира, який викликав особливі овації.

                                     

Найактивніші користувачі бібліотеки отримали солодкі «відзнаки» за різними номінаціями: «читачі-ровесниці бібліотеки», «читач-інтелектуал», «читач-дослідник»,«читач-рекордсмен», «читачка-письменниця», «комп’ютерні «кіборги»» та ін. 

                                      

Розкрити багатогранну роботу нашої філії допомогло відео «Bibliоstory» (відеоекскурс з життя нашої бібліотеки), що в яскравій і оригінальній формі продемонструвало напрями діяльності та здобутки бібліотеки.


Додала  пікантності у святкову програму сценка з візитом «інопланетян», що теж підготували пісенний дарунок.


Сюрпризи, позитивні емоції, вдячні, щирі відгуки про діяльність бібліотеки стали нагородою нашій багаторічній праці, яку оцінили відвідувачі та гості бібліотеки.

                                     
                                       

На  згадку про ювілей присутні отримали пам’ятки-книжечки з висловлюваннями відомих людей.

                                              
                                             Свято вдалося!!!






Немає коментарів:

Дописати коментар