вівторок, 24 листопада 2015 р.

Суботній день у нашій бібліотеці

Кожен день нашого бібліотечного життя насичений різноманітними подіями. Не є винятком і субота, адже для відвідувачів – це вихідний, коли можна не поспішаючи прийти до бібліотеки.

Скажімо, 21 листопада наші читачі отримали можливість не лише, як завжди вибрати потрібну літературу, побувати в Пункті вільного доступу до мережі Інтернет, ознайомитися з виставками, книжковими новинками тощо, а й взяти участь у заході.

        Так, на бібліотечній території творчості зібралися прихильники рукоділля, – для них було проведено бібліографічний огляд літератури «Сучасні оригінальні хобі». Знайомство з цікавою літературою переросло в душевне спілкування, обмін враженнями та ідеями, порадами з переглядом нових креативних робіт користувачок бібліотеки. 

Юні користувачі бібліотеки мали змогу підготувати домашні завдання за допомогою Інтернету на наступний навчальний тиждень. Молодь спілкувалася  у соціальних мережах.


В цей день значну увагу ми приділяли рекламуванню нових творів херсонських авторів, подарованих бібліотеці, та нових періодичних видань. Також було презентовано нову виставку-консультацію «Дорога знань – найкраща із доріг, вона в житті надійний оберіг».

                           
                          
  
                

Немає коментарів:

Дописати коментар