вівторок, 20 серпня 2019 р.

День Незалежності України

Під такою назвою напередодні Дня Незалежності України  відкрилась у бібліотеці-філії №6 виставка-селфі, щоб показати всім, яка чудова наша країна!
Виставка настільки яскрава і приваблива, що до неї  неможливо не підійти. 
Над її оформленням працювали не тільки бібліотекарі, а й користувачі, які приносили до бібліотеки особисті фото, де вони зображені на фоні відомих місць нашої країни. 
А бібліотекарі підібрали літературу про ці чудові куточки України.

Відтепер відвідувачі бібліотеки можуть віртуально Відвідати «Святий Київ наш великий», Софіївський парк у на Черкащині,  чарівну Одесу та проїхатися Херсонщиною. 

Побувати у Карпатах та на Закарпатті, на скелях Довбуша у Івано-Франківській області,  у Хотинській фортеці Чернівецької області та Старій фортеці на Хмельниччині.

Звертаючи увагу на бібліотечну виставку, ми у соціальній мережі Фейсбук запустили фото-естафету "Розкажу про тебе, Україно!", запропонувавши друзям, відвідувачам і всім бажаючим додавати у коментарях особисте фото з коротеньким повідомленням, де воно зроблене і, передаючи естафету, зазначити декількох своїх друзів, щоб і вони приєдналися.


І ось результат: публікація має 114 коментарів, 11 репостів і збільшилось число шанувальників сторінки бібліотеки-філії №6 у Фейсбук та бібліотечного блогу.



Немає коментарів:

Дописати коментар