пʼятницю, 30 серпня 2019 р.

Зустріч молоді у бібліотеці

Молодіжна бібліо-студія «Для сучасних та успішних!» знову зібрала молодь у бібліотеці-філії №6!
Цього разу на диспут «Як стати переможцем?» прийшли молоді дівчата та хлопці, які роблять перші кроки у самостійне життя.  Але питання: Хто я? Який я? Де моє місце у колективі? і т.п. задає собі кожен ще з дитинства, бо всі хочуть уваги, хочуть бути першими, якщо не у всьому, то бодай, хоч у чомусь.

Cпочатку бібліотекар познайомила присутніх з підібраною на тему літературою та запропонувала користуватися книгами під час диспуту.
Чи достатньо любити свою справу, щоб стати переможцем?  Слухати всіх, чи приймати рішення самому?  Чи корисні невдачі? Успіх – це марафон чи спринт? Чи необхідно прагнути бути переможцем? –  ці та багато інших питань гаряче обговорювалися. Думки були різними, але всі присутні зробили однаковий  висновок, що найбільша перемога – це перемога над самим собою, своїми психологічними кайданами.

Хлопці та дівчата не тільки дізналися, що емоційне благополуччя (самоконтроль, керування почуттями, вразливість, позитивне відношення до людей) допомагає під час вирішення будь яких завдань, як на професійному, так і на життєвому поприщі, а й визначили  на якому рівні їхні емоційні здібності, пройшовши тестування за книгою SUPERИНТУИЦИЯ: интенсив-тренинг для развития скрытых способностей / Ю. В. Асоскова, О. Н. Кинякина, О. Г. Овчинникова.    


Надзвичайно вразило молодь інтернет-знайомство з проектом «ПЕРЕМОЖЦІ. ІСТОРІЇ НЕСКОРЕНИХ ТА СИЛЬНИХ ДУХОМ ГЕРОЇВ АТО».
29 фотосюжетів та відеоарт розповіли про 17 сильних, мужніх чоловіків та одну жінку-волонтера, що отримали серйозні травми на Сході, які тепер живуть із протезами. Вони не втратили сили духу і своїм прикладом надихають тисячі українців.   

Присутні із задоволенням грали розвиваючі ігри на міркування, на розвиток розумових здібностей, виконували релаксаційні вправи  і тренували свою інтуїцію.




Зустріч молоді у бібліотеці наприкінці літа пройшла у теплій, дружній атмосфері. Хтось глибше впізнав себе, хтось дізнався про нове, раніше йому невідоме, хтось розважився… І всі вони знайшли нових друзів!
До нових зустрічей!                                                             

Немає коментарів:

Дописати коментар