пʼятницю, 3 липня 2020 р.

Єс, ай ду!

Урок англійської мови
    Англійська мова наполегливо входить у життя українців, особливо молоді. Бібліотекарі філії №6 Херсонської ЦБС зробили підбірку інтернет-ресурсів для вивчення англійської мови, щоб ви, шановні наші користувачі, на запитання: «Do you speak English?» могли впевнено відповісти: «Yes, i do!»

Як вивчити англійську мову: покрокова інструкція ікорисні ресурси (від Анни Огойко – редактора сайту Immigrant Porada, перекладача і викладача)


4 класні додатки на телефондля вивчення мов 

На телефоні чи планшеті повністю вивчати мову не варто, але ви можете скористатися перевагами мобільних пристроїв, щоб вивчити 10 нових слів чи пройти рівень гри, наприклад, в метро чи в черзі.

italki це місце в Інтернеті, де можна знайти професійного викладача  або “language parthner” – людину, з якою ви можете спілкуватися он-лайн. 



Цікаві відео англійською з субтитрами. Якщо ви не знаєте якесь слово в субтитрах – просто наведіть на нього курсором і побачите переклад слова на російську.

Тут ви знайдете велике зібрання подкастів з різних джерел. Подкасти – чудовий спосіб навчитися розуміти усну англійську, дізнатися нові слова та підучити граматику.


Це своєрідне караоке для вивчення мов. Виберіть пісню і рівень. Залежно від рівня вам потрібно буде вписувати під час програвання пісні пропущені слова. Виконуючи це завдання, можете наспіватися від душі.


    Сідати за англійську треба щонайменше три-чотири рази на тиждень по кілька годин. Хоча бажаним був би варіант приділяти увагу заняттям кожного дня принаймні по годині.

Не забувайте про перегляд фільмів англійською, прослуховування музики та аудіокниг, читання новин, статей, журналів, книг англійською. У цифрову епоху зробити вивчення іноземної мови більш цікавим не так вже і важко.
     Успіхів!


Немає коментарів:

Дописати коментар