суботу, 2 січня 2021 р.

Фантазії політ і рук творіння. Виставка-натхнення

Традиційно на території творчості було організовано виставку-натхнення «Фантазії політ і рук творіння». Виставка була окрасою бібліотечної території творчості, приваблюючи увагу відвідувачів ексклюзивними виробами.

Полиця «Оригінальне хобі» представляла креативні вироби творчих користувачів бібліотеки. Такими є, приклади фото-флористики Яни Теміргоєвої. Цього року виставку прикрашає її власний календар з квітковими закоханими крисками. Полиця «Мистецтво квітів – найясніший квіт» зібрала квіти, виготовлені з різних матеріалів та в різних техніках: шиття, плетіння спицями та гачком, бісероплетіння, канзаші, ліплення з тіста, квіти з природних матеріалів. На полиці «Захоплення – це задоволення» зібрані милі дрібнички, подарунки для близьких та друзів, виготовлені користувачами бібліотеки. Полиця «Сеанс від умільця» об’єднала журнали та готові вироби майстринь з власними інструкціями їх виготовлення.

Обдаровані користувачі з радістю презентували свої творчі роботи. Для них це чудова можливість показати свої захоплення іншим. Бібліотечний виставковий вернісаж заохочував не тільки до творчості, а й до читання книг, які навчають робити диво своїми руками.

Немає коментарів:

Дописати коментар