вівторок, 2 березня 2021 р.

Бібліотека 2020: новий формат

 

6 лютого бібліотекарі філії 6 Херсонської ЦБС звітували перед громадою про роботу за минулий рік.

На заході, який пройшов на одному диханні були присутні користувачі бібліотеки, серед яких учасниці жіночого клубу та молодіжної бібліо-студії, мешканці мікрорайону.


Приємно згадувати, скільки книг у подарунок від авторів отримала бібліотека. А ще приємніше, коли в книзі цілий розділ так і називається - "Бібліотека" і присвячений філії №6 Херсонської ЦБС.

Присутні з цікавістю слухали про те, чому бібліотекарі назвали звіт "Бібліотека 2020: новий формат", бо всім нам в умовах карантину довелося вчитися жити і працювати по-новому. У 2020 році відбулося переформатування роботи в онлайн-режим.

Наша бібліотека сучасна, інноваційна, інтерактивна. І в цьому ще раз переконалися всі гості.

Під час звіту згадали найяскравіший захід 2020 року. А це - День музики.

І ніби час повернувся назад. Бо знову сперечалися за першість достопочтєнная Солоха та прємногоуважаємая Проня Прокоповна.


А Ракша Олександр Олексійович –  директор Херсонського обласного відділення фонду соціального захисту інвалідів ще раз потішив присутніх своїм співом та грою на баяні.


Дякуємо читачам бібліотеки за високу оцінку роботи бібліотеки за 2020 рік. Михайло Годованюк розповів про зустрічі у молодіжній бібліо-студії "Для сучасних та успішних"

Євдокія Петрівна Голобородько - голова опікунської ради бібліотеки звернула увагу на великий обсяг бібліотечної роботи і зазначила, що всю роботу бібліотекарі виконують з душею.

Завітала на звіт бібліотеки і Гоменюк К.В. - помічниця депутата міської ради Бебко І.Я. Катерина Вікторівна була приємно вражена і надзвичайно здивована, дізнавшись, чим займається сучасна бібліотека.




Щиро дякуємо  всім присутнім за щирість, душевне тепло та високу оцінку роботи бібліотеки

Немає коментарів:

Дописати коментар