пʼятницю, 13 серпня 2021 р.

30 років Незалежності України

 

Незабутнє віртуальне спілкування подарував всім присутнім патріотичний онлайн-захід "Нас єднає стяг держави", який організували бібліотекарі філії №6 Херсонської ЦБС. 


Зустріч була присвячена 30-ій річниці Незалежності України та дню Державного Прапора України і пройшла під девізом: "Ти у мене єдина".

Учасниками онлайн-заходу були мешканці різних міст та містечок України. А так як захід був інтерактивним, то всі присутні впізнавали міста України за цікавими фактами. 

Спробуйте і ви впізнати, про яке місто йде мова.




У бібліотеці в цей час була організована інтерактивна локація з картою України, на якій учасники молодіжної бібліостудії відзначали прапорцями впізнані міста України.


Незважаючи на серйозну тему, онлайн-спілкування вийшло позитивним, живим, веселим.

Учасники були дуже активними і розумними. Місто впізнавали ще до того, як були озвучені всі факти.



Щеб пак, адже до заходу долучилися не тільки користувачі нашої бібліотеки, а інших бібліотек України, також працівники Національної бібліотеки України для дітей, Львівської обласної бібліотеки для юнацтва імені Романа Іваничука, Миколаївької, Полтавської, Рівненської,  обласних дитячих бібліотек з міст: Миколаїв, Полтава, Рівне, Тернопіль, Хмельницький, бібліотек з Кам'янець Подільського, Вугледару, Каланчака...

... і навіть журналістка. Ось як цікаво представила місто, в якому народилася, Євгенія Вірлич.



Приємно відзначити, що серед учасників заходу були херсонські письменники Юлія Чернієнко, Василь Паламарчук, Елеонора Кузнецова.

Елеонора Орестівна завітала у бібліотеку та привітала всіх присутніх своїми поезіями, які присвячує рідній Україні.


Цього дня дійсно відбулося єднання українців. Єднання душею, думками про Україну, бажаннями про її розквіт.


З днем народження, незалежна Україно!

Немає коментарів:

Дописати коментар