понеділок, 9 серпня 2021 р.

Всесвітній день книголюбів

9 серпня у Всесвітній день книголюбів бібліотека-філія №6 Херсонської ЦБС зібрала молодь на засідання бібліостудії "Для сучасних та успішних".


Теми засідань молодіжної студії завжди були серйозними, актуальними, корисними. А влітку бібліотекарі запропонували веселий, легкий, розважальний захід - загадковий літколаж "Начитані та успішні". Але легким він був для тих, хто читає книги.

Захід складався з двох раундів. У першому потрібно було розгадати оригінальні креативні картинки-загадки, створені волонтером бібліотеки арт-директором рекламного агенства BBDO Warsaw Євгеном Вєтровим, у яких були зашифровані твори української художньої літератури. 



Спробуйте і ви, шановні відвідувачі блогу, впізнати зашифровані твори. Ось вам підказка на деякі з них.

Другий раунд "Яка я книжка?" було організовано на основі добре всім відомої гри "Хто я?"  На заході також були присутні читачі бібліотеки середнього віку. Тож, вийшов справжній челендж між молодістю та зрілістю.

Першою і дуже швидко впізнала свою книгу Тетяна Кара.


Хлопці та дівчата продемонстрували свої знання художньої літератури. Ще б пак, адже вони вже декілька років є активними учасниками молодіжної бібліо-студії "Для сучасних та успішних". А це (на фото зліва направо) Тимофій Добровольський, Михайло Годованюк, Наталія Кактус, Марія Андрієвська, Ірина Карпенко.

Ось як відгадувала свою книгу Марія Андрієвська
Дякуємо всім учасникам заходу за чудове спілкування, за відданість бібліотеці та молодіжній бібліо-студії.
До нових зустрічей!



Немає коментарів:

Дописати коментар