неділю, 22 вересня 2019 р.

Ми – капітани на кораблі свого життя!



Вже традиційно недільного дня у бібліотеці-філії №6 зібралась молодь.

Цього разу молодіжна бібліо-студія  «Для сучасних та успішних» запропонувала зустріч у форматі вільного спілкування під назвою «Ми – капітани на кораблі свого життя!». 


Як стати капітаном свого життя? Чи потрібно у житті постійно самовдосконалюватися? Як вибудувати правильні взаємостосунки з оточуючими людьми? Саме на ці та багато інших запитань шукали відповідь дівчата і хлопці разом із запрошеним гостем Федором Яровим – депутатом Суворовської районної у місті Херсоні ради та підприємцем.


Ближче познайомитися з молодим підприємцем – засновником майстерні з ремонту телефонів допомогло бліц-інтерв’ю «Наодинці з усіма».


Федір прийшов з подарунком – однією із своїх улюблених книг «Історія IKEA. Бренд, шо закохав у себе світ», автор Інгіар Капрад, і вручив її тому, чиє запитання було найцікавішим.



Хто ви вже зараз у власному житті: Капітан? Рульовий? Пасажир? Визначити це допомогла напівсерйозна, напів-жартівлива гра «Власний портрет у променях сонця», яка дала можливість подивитися на себе начебто збоку і зрозуміти, над чим потрібно працювати.

Спілкуючись, хлопці і дівчата з’ясували, які риси мають бути притаманні людині – капітану на кораблі свого життя. А міні-тест «Що для тебе головне в житті» допоміг кожному визначитися з життєвими пріоритетами.

Сучасній молодій людині вкрай необхідно навчитися розвивати  свої розумові здібності. Цьому найкраще сприяє читання. Бібліотекарі познайомили молодь з книгами, які допоможуть тим, хто бажає розвиватись та самовдосконалюватись.

А Федір представив ТОП-5 книг, які, на його думку, допомагають стати капітанами на кораблі свого життя. 
Дякуємо Федору Яровому, що прийшов до бібліотеки у свій єдиний вихідний.
Познайомившись з ним, ми переконались в тому, що він дійсно – капітан на кораблі свого життя. І недарма ми взяли за форму заходу не просто зустріч, а зустріч-респект. Вам, Федоре, респект, повага і найкращі побажання!
Друзі, до нових зустрічей у бібліотеці!

Немає коментарів:

Дописати коментар