пʼятницю, 27 вересня 2019 р.

Вечір-комплімент до Всеукраїнського дня бібліотек


Надзвичайно романтичний захід «Library love story» зібрав найвідданіших читачів бібліотеки-філії №6 напередодні Всеукраїнського дня бібліотек.

Це свято щирих, вірних друзів, це теплі слова вітань, а ще … компліменти!
Їх у цей день було багато!



Ми сьогодні живемо на зламі епох, поруч з традиційною книжковою бібліотекою з'явилась електронна. Бібліотека змушена змінюватися як внутрішньо, так і зовні. 
Тому нам і стало цікаво: а які ж асоціації виникають у сучасного читача при слові "бібліотека"?
Ось яка вийшла хмаринки із слів, що асоціюються зі словом "бібліотека".

Багато цікавого та дивовижного про бібліотеки та книги почули присутні під час інтелектуально-пізнавальної гри «Вірю – не вірю».
А потім ще й переглянули презентацію «Створені, щоб дивувати» про бібліотеки світу та бібліотечні будівлі, які стали справжніми шедеврами архітектури.


 Дуже приємно було дізнатися, що наші читачі вважають чудом бібліотеки. Ще заздалегідь ми пропонували всім відвідувачам взяти участь у бліц-опитуванні «7 чудес бібліотеки». А під час заходу всі разом підвели підсумки.



Перше місце серед перерахованих 7-ми чудес (Книги. Періодичні видання. Книжкові виставки. Засідання жіночого клубу «Вогник». Заняття молодіжної бібліо-студії «Для сучасних та успішних». Заходи на території творчості: зустрічі, майстер-класи тощо. Бібліотекарі) отримали бібліотекарі!
А окрім того ще купу приємних слів. Ви тільки прочитайте!
Бібліотекарі філії №6 вважають читачів своєї бібліотеки  наймудрішими, найерудованішими, найталановитішими. 
Ми дуже любимо їх! А тому кожному з них приготували солодкий комплімент у відповідь.

Вечір-комплімент вийшов на славу! Щиро вітаємо всіх нас із Всеукраїнським Днем бібліотек! Це не тільки професійне свято, а й усіх шанувальників книги та бібліотеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар