вівторок, 4 липня 2023 р.

Аудіокнига Вічник. Сповідь на перевалі духу

Друзі! Поговоримо про книгу сучасного українського автора Мирослава Дочинця "Вічник".

"Мирослав Дочинець замолоду познайомився з дивовижним чоловіком. Його спогади майбутній письменник ретельно занотовував. Життєпис закарпатського мудреця і унікального цілителя Андрія Ворона і став основою для книги "Вічник". Це – сповідь великої душі, документ мудрого серця. Це не просто опис виняткової долі незвичайної людини. Це – подарунок доля для того, хто запитує себе: "Хто я, звідки я, для чого я? І куди я йду?" Це письмо допоможе віднайти себе і укріпить у великому Переході з нічого у щось."

Щемлива сповідь січовика-знахаря, що пережив ізольоване виживання в Чорному лісі, Колиму, тайгу, тортури, приниження, моря, скитання світом, попри всі випробування, зоставшись собою – з незламною волею, жагою до життя, мудрістю, світлом усередині – вічником. Важко читати рядки болісного минулого, аби не просякнути ненавистю, бажанням помсти, чи бодай справедливості.



Дорогі наші читачі! У 2020 році ми провели чудовий захід, присвячений творчості автора "Енергія письма Мирослава Дочинця"


Тоді ми робили огляд різних книг, в тому числі і книги "Вічник".





А сьогодні пропонуємо вам прослухати аудіокнигу "Вічник", перейшовши за цим посиланням: 

http://surl.li/itctd







Ось декілька відгуків про аудіокнигу від читачів-слухачів:

І знову насамкінець слова Мирослава Дочинця: "Життя любить, щоб ним жити. Щоб ним доро-жити, добро-жити, любо-жити. Тоді воно відповідає взаємністю і тримається тебе"



Немає коментарів:

Дописати коментар