середу, 10 квітня 2019 р.

Здоровенькі були!

Найактивніші читачки бібліотеки-філії №6 із задоволенням приходять на засідання жіночого клубу «Вогник», де можна, не тільки почути цікаву інформацію, а й поговорити «про жіноче», обмінятися почуттями, переживаннями, поспівати і навіть вдосталь посміятися, що дуже корисно.

Квітневе засідання клубу кошик цінних порад «Здоровенькі були!» було присвячене Дню здоров’я і пройшло в рамках Всеукраїнського тижня громадського здоров’я (розпорядження Кабінету Міністрів України). 
Бібліотекарі запросили на захід вченого-агронома, професійного травника, голову херсонського «Клубу за здоровий спосіб життя» Миколу Євгеновича Борисенка. 



Микола Євгенович дуже дохідливо розповів про систему людського організму, чому її потрібно очищати, як правильно це робити і порекомендував, виготовлену ним фітопродукцію. 


Під час бесіди дізналися, що наш гість є ще й міжнародним експертом з повноцінного харчування та консультантом-технологом з вирощування та переробки екологічно чистої продукції. Тому, всі присутні не просто зацікавлено слухали, а ловили кожне його слово.


Розповівши про значення рухової активності в житті людини, голова «Клубу за здоровий спосіб життя» запропонував всім разом зробити декілька вправ.



А Марія Петрівна – дружина Миколи Євгено-вича, - порекомендувала стати членами клубу та відвідати студію-балет «Марія», де проходять заняття для людей різного віку.
             
В кінці зустрічі одні детальніше знайомилися з продукцією гостя, інші шукали поради у професійного травника.




А ще вибирали на виставці «Здоровенькі були!» саме ту книгу, яка їм потрібна. 


Колективи бібліотеки-філії №6 та жіночого клубу «Вогник» дуже вдячні Миколі Євгеновичу Борисенко за мудру науку, корисні поради та дружнє спілкування.
Сподіваємось, що наша зустріч була і для гостей такою ж приємною.


Немає коментарів:

Дописати коментар