неділю, 21 квітня 2019 р.

Космічний хайвей «Історія майбутнього»



Під час космічного хайвею в рамках Тижня молодіжної книги «Експансія» відбувся справжній зорепад, і дехто навіть встиг задумати бажання!

Погодьтеся, мандрівка у позапланетні простори  вимагає неабиякої підготовки. Тому бібліотекарі філії №6 вирішили здійснити її з найспритнішими та найспортивнішими дівчатами та хлопцями – учнями Херсонського вищого училища фізичної культури.

Спочатку говорили про планети Сонячної системи. Бібліотекар розповіла цікаві факти про Юпітер, а старшокласники – факти про Марс.



Під час перегляду відеофрагментів школярів поглинала атмосфера космосу, а героїня фільму фільму  «Земля майбутнього» віртуально перенесла всіх у паралельний світ, місто майбутнього.

Викликала цікавість інтерактивна вправа «Склади Сонячну систему». 


Тут змагалися команди дівчат та хлопців. 
                           









І обидві команди виконали завдання блискуче: швидко і правильно!



Тема космосу завжди приваблювала людей. Одні мріяли побачити Землю з висоти, дослідити, що там на інших планетах. Іншим також до вподоби космічні мандри, але віртуальні, разом з героями книг фантастичного жанру.
Після знайомства з книжковим переглядом «І розпочалась космічна ера…» кожен легко знайде для себе книгу у фонді бібліотеки.




На шляху повернення на Землю мандрівникам довелось ще розгадувати космічну вікторину аби перевірити свої знання про те, де побували. 



А щоб корабель вдало здійснив посадку хлопці і дівчата впізнавали пісні за описом, а впізнавши, співали і танцювали.
Було космічно-фантастично! Дякуємо колегам  з центральної бібліотеки ім. Лесі Українки  за чудову відеопрезентацію та цікавий сценарій!

Немає коментарів:

Дописати коментар