пʼятницю, 24 жовтня 2014 р.

     24 жовтня у бібліотеці-філії №6 відбулося розширене засідання жіночого клубу «Вогник» у форматі творчої майстерні «Творити красу – покликання душі».
     Захід зібрав обдарованих читачів, які представили свої творчі роботи на перегляді «З вірою в Україну» та мистецьких виставках-презентаціях «Креативній», «Народно-поетичній» і «Літературній».
      Усі захоплено слухали виступи Яни Теміргоєвської, Волкових А.П. та Л.О., Кузнецової Е.О., які підготували цікаві та змістовні розповіді про свої творчі здобутки, завоювавши симпатії аудиторії.
      Яна Теміргоєвська ознайомила присутніх із створеним сайтом «Артнамек», на якому можна знайти оригінальні, ексклюзивні подарунки, поділилася секретами виготовлення декоративних брошок та фото-ошибани (фотокартин із природних матеріалів). Волкова Л.О. представила вишивки, витинанки та декоративно-вжиткові вироби, провела віртуальний майстер-клас. Кузнецова Е.О. розповіла цікаві історії про написання своїх книг, прочитавши поезії патрітичного змісту.
   На відкриття творчої майстерні ми також розробили буклети про обдарованих читачів, започаткувавши перспективну серію «Творча особистість». Корисними також для присутніх стали памятки-закладки «Поради для творчих особистостей» та «Полезные ссылки для рукодельниц»














Немає коментарів:

Дописати коментар