вівторок, 23 серпня 2016 р.

Україна – моя свята земля!

   23 серпня у бібліотеці-філії № 6 відбувся святковий день «Україна – моя свята земля!». В День Державного прапора України та напередодні 25-ї річниці Незалежності України було підготовлено низку заходів для різних категорій користувачів.











  
 Так, о 10-ї ранку розпочалося урочисте відкриття свята, на яке завітали зацікавлені читачі. Відеокліп «Це моя Україна» налаштував присутніх на піднесений лад. Привітання та усміхнені обличчя, ознайомлення з переглядом-епопеєю «Українська держава: тернистий шлях до самовизначення» створили атмосферу уваги  і доброзичливості.









 

  Історико-документальна бесіда про виникнення державності, віковічну боротьбу за незалежність, визначних громадських і державних діячів та ін. розкрила за допомогою слайд-презентації «Видатні діячі України» важливі події, що стали визначальними для утвердження суверенності.   
    
  З усного журналу «Державні символи України» відвідувачі дізналися про походження і значення прапора, герба, гімну України. Відеозапис найпершого виконання «Ще не вмерла України ні слава, ні воля» схвилював аудиторію, викликавши ностальгічні спогади і роздуми.  

     На імпровізованому поетичному майданчику зібралися поціновувачі патріотичної поезії. В авторському виконанні прозвучали вірші поетес Т.С.Карпець і В.Г. Липенко-Винник; із щирими вболіваннями за долю України виступили Е.О. Кузнецова та Лашко Т.С.  

 










  А відео сюжет з унікальними фактами про Україну, її народ, здобутки і досягнення показав, що нам є чим пишатися, адже українці – самобутній, талановитий народ, а наша земля – найкраща у світі!   

Немає коментарів:

Дописати коментар