четвер, 22 вересня 2016 р.

В об’єктиві – молодіжне мистецтво


Відкриттям сучасного мистецького простору херсонської молоді для студентів ХПТК стала година «пік» у ракурсі «Молодіжний арт-об’єктив», організованої бібліотекарями філії №6 за участю представника багатьох творчих угруповань, активістом Центру молодіжних ініціатив «Тотем», одного із засновників Першої Херсонської Кіношколи  та її викладачем – Володимиром Рагульським.  

Знайомство з креативними напрямками мистецького самовираження гостя і його однодумців було захоплюючим і незвичайним: фестиваль «Terra Futura», Перша Херсонська Кіношкола, фестиваль «Кіноджем» та інші проекти, запроваджені «Тотемом», вразили аудиторію.   


Напружена увага і цікавість до неординарного «віртуального» світу «тотемівців» (відеосюжети), їх епатажних і несподіваних художніх проявів були цілком належними, адже це – особливе явище культурного життя міста, де молодь має можливості реалізувати свої найсміливіші ідеї.



                             
    Володимир також презентував власні захоплення, зокрема, здивував розписом мініатюрних фігурок для різних популярних ігор, наприклад, для настільного Warhammer, розповів про TrollHeadWorkshop

                                                   
  
    Захід вийшов видовищним, динамічним та пізнавальним.   
     
       До нових яскравих вражень! 

Немає коментарів:

Дописати коментар