четвер, 20 жовтня 2016 р.

Голоси віків кличуть допитливих

Херсонщина – край багатий на історичні об’єкти, артефакти та визначних особистостей, які своїми досягненнями і подвижницькою працею творять літопис часу.

Бажання зазирнути у таємничі глибини століть, відчути відгомін далеких епох, притаманне кожному. Але тільки справжнє покликання стає провідною зіркою життя, визначаючи професійну діяльність.


Плідний науковий шлях археологічних досліджень, невтомна і насичена праця історика-краєзнавця – М.П. Оленковського – яскравий зразок самовідданої справи вивчення минувшини краю, а його наукові здобутки – особливий і надзвичайно важливий внесок у скарбницю археологічної галузі Херсонщини та держави, що має загальноісторичну та культурну цінність. 


Цікаві й корисні інформаційні матеріалами та відеоресурси про херсонського вченого, його археологічні відкриття, історичні та природні пам’ятки Херсонщини, стали вдячною темою ЗС Дня бібліографії «Віхи наукового життя ученого-археолога Миколи Петровича Оленковського» (до 66-річчя від дня народження) для студентів 2-3 курсів ХПТК за спеціальністю «Туристичне обслуговування».



Свої пізнавальні враження вони відтепер зможуть розширити за допомогою друкованих та електронних бібліографічних джерел.

Немає коментарів:

Дописати коментар