пʼятницю, 9 грудня 2016 р.

Дивовижна Україна

Що ми знаємо про Україну? Здається, багато чого, але не все.

Учасниці жіночого клубу «Вогник» змогли з’ясувати для себе ряд нових, невідомих фактів про нашу Батьківщину, про які вони дізналися сьогодні  з етновідеокомпозиції, підготовленої у бібліотеці-філії №6.

Унікальність природного, суспільного й культурного досвіду нашої країни, її незвичайний,  потужний потенціал – важливий для розуміння й усвідомлення справжньої ролі і місця України у світовому співтоваристві. А для кожного з нас – необхідний позитивний заряд громадянського самоствердження і національної самоповаги.

Краще пізнати свої історичні джерела, здобутки попередніх поколінь, окреслити перспективи у європейській спільноті – потреба свідомої, незаангажованої особистості, яка прагне до об’єктивної, правдивої оцінки минулого і сучасного.



Під час заходу також було презентоване нове патріотичне видання лідерки клубу Е.О. Кузнецової – «Украина в  сердце моем», що викликало дискусійне обговорення серед присутніх, адже гострі проблеми, які піднімаються в книзі, зачіпають своєю глибиною і актуальністю.

Тож тема України – невичерпна, особлива і важлива не лише для молоді, а й для людей старшого покоління.

Немає коментарів:

Дописати коментар