вівторок, 28 березня 2017 р.

У полоні «Бібліосутінок»


26 березня  в нашій бібліотеці вперше пройшла загальносистемна акція – «Бібліосутінки». На «Український букфест» завітали представники юного і старшого покоління, і як учасники, і як глядачі та прихильники незвичайного відпочинку.

Захід став яскравою подією для читачів – містична і загадкова тема захопила всіх учасників дійства.

                                             

    Видовищним парадом був костюмований вихід міфологічних героїв: Мавки, Баби-Яги, Мольфарки, Чорної кішки та ін. Несподіванкою став візит справжнього чорного кота, якого привела Мольфарка. Кіт, як і належить, показав свій таємничий норов, і теж нявчанням висловлював свої емоції.


                                             


Міфологічна імпреза «Герої українського фольклору» продовжила розвиток сюжету, представивши міфічних істот давньослов’янського та українського пантеону.



Різноманітні тематичні локації припали до вподоби учасникам, показавши, що інтерес до магії та надприродних сил – притаманні кожному.



Присутні могли також переглянути драму-феєрію «Лісова пісня» та пройти онлайн-тестування на магічні здібності.



Презентація «Бук-фентезі» ознайомила читачів з переглядом літератури ««Зачароване» читання», де вони обирали книги на свій смак, за розділами: «Прадавній код української міфології», «Паралельні світи української класики», «Магія фентезі».

 

Веселощі, невимушене спілкування, «страшні» містичні історії, гуморески про «потойбічні» зустрічі, гамірна атмосфера згуртували в бібліотеці любителів незвичайних явищ.
Уся «сутінкова» тусовка була у захваті від мольфарки, яка «пригощала» аудиторію загадками і дотепами.

                                             

        Дружне виготовлення домовичків у локації «Знаки долі» та пригощання чаєм наповнили «Бібліосутінки» майже домашнім затишком, у якому було комфортно і цікаво читачам різного віку.


                                       


                  «Бібліосутінки» сподобалися всім!


Немає коментарів:

Дописати коментар