четвер, 15 жовтня 2020 р.

Від мрій до дій!

Зустріч молоді з успішною херсонкою пройшла у бібліотеці філії №6 Херсонської ЦБС в рамках молодіжної бібліо-студії "Для сучасних та успішних!"

Як втілити мрію в життя? Що є основою успіху? Де знаходити
натхнення та силу?

На ці та багато інших запитань шукали відповіді дівчата та хлопці разом із засновницею та власницею "Кофейни на почтовом переулке" Вікторією Бебко.

Тому це була не просто зустріч, а аромо-зустріч. Тим паче, що гостя принесла смачнючі кексики, зроблені власноруч.

Вікторія Вячеславівна - активістка Спілки жінок Херсонщини, голова громадської організації "Щаслива нація", авторка та керівниця проектів "Любов у конверті" та "Уроки щастя", - з власного досвіду розповіла, на яких важливих умовах формується успіх. І перше - це любов. Бо поняття "любов" поширюється на все, що нас оточує: на колег, знайомих і друзів. А харизма, про яку багато хто говорить - це і є любов до своєї справи.

Бібліотекарі підготували перегляд книг за темою. Серед яких такі мотиваційні книги як: "12 важелів успіху" С. Кові, "Тренінг особистісного зростання" В. Федорчука, "Счастливый сценарий твоей жизни или как хочешь, так и будет" Н. Рубинштейн, "Осуществление желаний: 21 волшебный урок для полной и счастливой жизни" Д. Витале та інші.

Молодь познайомила гостю з улюбленою грою у бібліотеці - ворожіння по книгах. А бібліотекарі  запропонували мотиваційне ворожіння за книгою сучасного українського письменника Мирослава Дочинця "Єдин". 




Всі ці фрази-передбачення, -побажання, -попередження є мотивацією до розвитку, до дій, до самоствердження, до впевненості в собі.

Насамкінець жартівливий гороскоп "Яка ти кава" ще раз нагадав, що у нас була аромо-зустріч.

Щиро дякуємо Вікторії Бебко, що завітала у бібліотеку на зустріч з молоддю. 

Бажаємо їй успіхів у всіх сферах її діяльності.



Немає коментарів:

Дописати коментар