вівторок, 26 квітня 2016 р.

«Чорнобиль – минуле, теперішнє, майбутнє»


    
   30-та річниця Чорнобильської трагедії – гіркий і болючий урок, який повинне пам’ятати все людство.
  Донести правду про цю трагедію для молодих поколінь, для майбутньої застороги від подібної катастрофи – важлива просвітницька місія.




 
21 та 26 квітня відбулися ЗС заходи, проведені бібліотекарями філії №6, для студентів Херсонського політехнічного коледжу і Херсонського професійного ліцею зв’язку та поліграфії: статус-кво «Чорнобиль: минуле, теперішнє, майбутнє».    










  
Трагічні події, що сталися внаслідок вибуху на Чорнобильській АЕС, схвилювали молодь, яка завдяки відеопрезентації перейнялася напруженою атмосферою  тих днів.    











  Документальні кадри, фрагменти з кінофільму, візуальні деталі у фото-слайдах дозволили перенестися у Чорнобильську зону, побачити масштабність екологічного лиха, яке охопило не лише територію України.
    Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять перших ліквідаторів-пожежників, згадано поіменно кожного з них.

                                     

    Екологічна вікторина про Чорнобиль доповнила інформацію з теми, що разом з переглядом літератури розширила уявлення присутніх про наслідки катастрофи та альтернативні джерела енергетики. 

                                  
  Запитання аудиторії засвідчили серйозне розуміння студентами висвітлених матеріалів, намагання з’ясувати для себе подробиці аварії.


Немає коментарів:

Дописати коментар