вівторок, 26 квітня 2016 р.

«Завантаж читання!»

     Багато гарних емоцій та хвилюючих вражень – такі підсумки приніс Тиждень молодіжної книги для юних учасниківнизки яскравих заходів у бібліотеці-філії №6.

   Відкрила його виставка-євротур «Літературна подорож Європою», де були представлені кращі сучасні зразки європейської белетристики, в тому числі і українських авторів європейського рівня.
   Своєрідним літературним відкриттям для юнацтва став і ЗС бібліографічний огляд «Свій серед чужих, чужий серед своїх» (присвячений 55-річчю від дня народження А. Куркова). Дехто вперше почув про цього неординарного письменника, і зацікавився його творами.


   

 Обдаровані молоді люди змогли обмінятися новими ідеями  під час творчого спілкування «Імідж креативної особистості», висловити свої думки про модні тренди.    









 Приваблюючим допінгом для юнацтва стала незвичайна аромадегустація «Чудовий аромат книжок». Ароматичні тестери були  підібрані за назвою і змістом твору, що викликало і захоплення, і здивування.   









 Охоче включилася молодь у створення фотосесії «Книга, яка мене найбільше…» (здивувала, вразила, шокувала, розчарувала). Виявилося, що серед читаючого контингенту є чимало вдумливих, ерудованих, літературно досвідчених юних шанувальників книги. І це – найкраще свідчення живого інтересу до кращих видань світового письменства. 











   Спільно з філією №22 також було проведено на базі знз №35 для учнів 8 кл. Міський день читання «Майбутнє нації», що був важливим промо-заходом і рекламою книги.    


    Сподіваємося, що молодь отримала добрий імпульс до зацікавлення Книгою і Читання!

Немає коментарів:

Дописати коментар