пʼятницю, 8 вересня 2017 р.

«Спорт – це круто!»


Напередодні Дня фізичної культури і спорту бібліотекарі філії №6 завітали до знз №28 з цікавою розважальною програмою.
Школярі (9-А,Б та 11-А класів) із задоволенням змагалися в інтелектуальному турнірі і продемонстрували серйозні знання з різних видів спорту.

Розпочався турнір з попередньої «розминки», під час якої було визначено лідерські якості команд та задано темп змаганням.
1-ий тур – «Олімпійський» був присвячений іграм та переможцям Олімпіад і був досить складним для учнів, але насиченим важливими відомостями про виникнення і відродження Олімпійського руху.
                                       








2-ий тур – «Упізнайте зірок світового спорту!» згуртував учасників команд, які добре справилися із завданням і поповнили свої знання про знаменитих українських та херсонських спортсменів.



                               







3-ий тур – «Загадки чайнворду» також змогли відгадати лідери різних команд, а 4-ий тур – «Мій улюблений вид спорту», під час якого необхідно було провести репортаж-гарячу лінію, викликав ініціативу серед багатьох гравців. Вони готували оригінальні запитання і виявили високий рівень обізнаності з різних спортивних подій.


5-ий тур – «Для кмітливих і здогадливих» пройшов з гумором, адже запитання були «зі змістом», і були спрямовані на оригінальність міркувань.




6-ий тур – «Що за дивовижний апарат?» став підсумковим для визначення команд-переможців та лідерів-учасників турніру, які були відзначені яскравими призами – команди – «почесними» відзнаками, гравці – «золотими» медалями.
     








Динамічний розвиток турніру доповнювали відеоролики «Олімпійські ігри у Стародавній Греції» та «Топ-7 українських спортсменів періоду незалежності», а також перегляд літератури, підготовлений спільно із завідуючою шкільної бібліотеки.


Немає коментарів:

Дописати коментар