четвер, 21 вересня 2017 р.

Туристичний вояж «Хто сказав, що все уже відкрито?»

   
    Подорожі – напевно, найцікавіший вид дозвілля, що приваблює своєю романтичністю, загадковістю і очікуваннями чогось особливого… А наука подорожувати – необхідна для кожного, хто вирушить у мандри.


 Готовність до подорожей, обізнаність з туристичними правилами і вміння орієнтуватися у нестандартних ситуаціях та високий рівень знань продемонстрували студенти-першокурсники ХПТК з туристичного напрямку під час гри, проведеної бібліотекарями філії №6 до Всеукраїнського дня туризму та в рамках Міжнародного року туризму.
                            
Молодь відзначилася у різноманітних конкурсах – «Туристська удача», «Екстра-відпочинок», «Література – мандрівникам», «Аборигени зеленого світу», «Туристична Україна»  та ін., виконуючизавдання на кмітливість і ерудицію.



                               

Дотепні відповіді учасників гри розвеселили всіх: винахідливість та гумор допомагали підтримувати динамічний тонус заходу, а змагання між командами відзначалося позитивною конкуренцією, згуртованістю і взаємопідтримкою.


Приємно вразило прагнення молоді дізнатися більше, інтерес до віртуальних та друкованих джерел інформації, а також уважність і суперактивність! під час гри.


Лідери та переможці були нагороджені корисними для навчання призами, і відзначені у спеціальних номінаціях.

Немає коментарів:

Дописати коментар