суботу, 28 квітня 2018 р.

Книга прямує до молоді

28 квітня в бібліотеці-філії №6 на молодих читачів чекав хіт-парад нових книг «Важливий відбір». Найновіші надходження творів відомих українських та зарубіжних письменників – приємна подія для вибагливих шукачів захопливих пригод.
Нові книги С. Жадана, А. Багряної, М. Кідрука, С. та М. Дяченків, Ю.Винничука, Л. Дереша та ін. письменників приваблюють і юнаків, і дівчат, що стежать за черговими виданнями сучасних авторів.












Завершувальним заходом Тижня молодіжної книги став бліц-турнір «Про мову жартома», проведений для студентів гуртожитку ХПТК.
Інтерактивна гра в неформальній атмосфері не тільки розважила молодь, але й спонукала задуматися над необхідністю вивчення рідної мови та спілкування нею. 











Несподіваними цікавинками для учнів стали порівняння українських слів із прадавнім санскритом, історичні факти-знахідки про походження української мови та визнання її за милозвучністю однією з найкрасивіших у світі. 


Заінтригували аудиторію і мовні подорожі слів-назв та жартівливі фразеологічні вислови, а практичні завдання актуалізували набуті та нові знання.
Найактивніші гравці отримали солодкі призи.
Тиждень молодіжної книги був насиченим і вдалим: нові заходи, нові користувачі, нові книги!

Немає коментарів:

Дописати коментар