пʼятницю, 18 травня 2018 р.

Тиждень безпеки – попередження ризиків


    
     Про важливі застереження щодо безпеки поведінки у побуті, на природі та на вулиці дізналися школярі з профілактичної бесіди «Перестороги літа», адже незабаром літні канікули, і відпочинок юнацтва не повинен стати проблемним. Так, безпека на воді, у лісі, протипожежні заходи – особливо актуальні для підлітків, які не достатньо обізнані з надзвичайними ситуаціями.
Інформ-колаж «Як уникнути небезпеки» наочно ілюстрував користувачам бібліотеки основні екстремальні обставини, запобігання їм та можливості виходу з них. Головна увага приділялася пожежній безпеці, стихійним та техногенним природним явищам.

                                                                            



Також у центрі уваги відвідувачів бібліотеки був тематичний перегляд «Безпека життєдіяльності», де були представлені тематичні посібники.

                                                    














Доступний і цікавий відеоролик «Правила безпечної поведінки школярів» нагадував молоді про необхідність дотримання певних рекомендацій, спрямованих на уникнення життєвих ризиків.       















  Своєрідним підсумком Тижня безпеки стала експрес-вікторина «Бути обізнаним – бути захищеним». Молодь перевіряла свої знання та правильність дій у разі непередбачуваних випадків, адже екстремальні умови можуть трапитися з будь-ким.     
                     
            
                                      

Немає коментарів:

Дописати коментар