пʼятницю, 18 травня 2018 р.

Вогник натхнення зігріває серця…

18 травня у бібліотеці-філії №6 відбулася особлива подія – презентація нової книги Е.О. Кузнецової «Калейдоскоп судеб» за участю авторки та однієї з головних героїнь – Г.П. Митрофанової.
Щоразу з нетерпінням чекаємо нової книги від активної користувачки-письмениці   та вірної подруги нашої бібліотеки, яка упродовж багатьох років дарує написані неї збірки. І сьогодні – чергова радісна зустріч!

                                                        
Учасниці жіночого клубу «Вогник» і гості – шанувальники літературної творчості Елеонори Орестівни висловлювали захоплення її плідною діяльністю (вийшла вже 12-а книга), ґрунтовним дослідженням історії краю та людських доль, які завжди зворушують життєвими колізіями.

Емоційні спогади гостей дуже схвилювали аудиторію, викликали психологічний резонанс і співпереживання.
За розділами «Калейдоскопу» можна простежити багато актуальних проблем, серед яких центральними є родинні стосунки батьків і дітей, поколінь на межі гострих соціальних зрушень, збереження і спадковості історичної пам’яті.
Кожна деталь оповіді сконденсовано передає відчуття часу, реалістичної присутності у зображених обставинах. 


Презентована книга відразу опинилися в руках прихильних читачів, а квіти й овації засвідчили заслужене визнання письменницького обдарування Е.О. Кузнецової.
Щирі слова вдячності та підтримки, побажання здоров’я й наснаги розчулили Елеонору Орестівну, адже її невтомна літературно-краєзнавча праця, прагнення зберегти для нащадків дух «живої» історії оцінені не тільки читачами нашої бібліотеки, але й стали гідним внеском у краєзнавство, допомагають краще зрозуміти й відчути глибинність такого непередбачуваного, складного і дивовижного життя.

                               

Немає коментарів:

Дописати коментар