четвер, 27 грудня 2018 р.

Новорічний драйв

    

Напередодні Нового року жіночий клуб «Вогник» зібрав у бібліотеці-філії №6 красунь і розумниць на чергове святкове засідання.




Традиційно голова клубу привітала всіх присутніх з Новорічно-Різдвяними святами.


Бібліотекарі запропонували гостям взяти участь у битві інтелектуалів «Новорічний драйв»  і вони спочатку розгубились: прийшли на свято, а тут битва.





Але познайомившись з правилами гри, на кшталт, добре відомих з дитинства «Хрестиків-нуликів», – всі зрозуміли, що потрапили на новорічні розваги і куди й подівся той страх. 


Натомість зявився азарт перемоги. З молодим запалом, який буває на початку нового цікавого заняття, взялися учасниці клубу до виконання цікавих оригінальних завдань ігрового поля «Сніжинки-Сніжки».




І саме так назвали команди: одна – «Сніжинки», друга – «Сніжки».
А так як зустріч святково-новорічна, то і жартівливо-ігрові завдання всі були пов'язані з зимою і Новим роком.



Так «Новорічний гороскоп» пропонував розмістити знаки зодіаку  за тим порядком, як вони розміщені астрологічно.






Під час завдання «Стоп-кадр» потрібно було за кадрами впізнати художні фільми про Новий рік, а впізнавши, переглянути відеофрагменти.



У «Чорному ящику» бібліотекарі заховали предмет – атрибут Нового року.  Хто перший відгадав, той і отримав приз, а його команда перемогу у цьому завданні.



«Народ скаже, як зав’яже» – кожна команда отримавши прислів’я про зиму, розрізані на слова, змагалася у швидкості його складання.



Гравці з легкістю впізнали уривки з казок, де мова йде про зиму – «Хто читає, той впізнає» та розгадали зимові загадки – «Знаєш – відгадаєш».





Найсміливіші з кожної команди взялися вгадувати хто вони, одягнувши маску та задаючи питання присутнім таким чином, щоб ті відповідали «Так» чи «Ні».

Найбільш емоційним видалось завдання «Впізнай пісню».


Пісні з новорічних художніх фільмів не тільки нагадали молодість, а й спонукали до співу і навіть до танців.



Безпрограшна гумористична лотерея «Сюрприз», яка завершувала новорічну ігрову программу подарувала море радості та позитивних вражень.


Тепла святкова атмосфера, зустріч з подругами, яскраві враження та спогади, задоволення,  піднесений настрій – це і є шалений новорічний драйв, який отримали гості бібліотеки і самі бібліотекарі на запальній вечірці!



Немає коментарів:

Дописати коментар