четвер, 14 листопада 2019 р.

Проінформовані і щасливі)))


 Чого тільки сьогодні у бібліотеках не роблять! І співають, і танцюють, і чаюють…  А однією з основних функцій бібліотеки залишається інформування.


До загальносистемного Дня інформації в рамках Всесвітнього Дня інформації  бібліотекарі філії №6 провели ряд заходів.
Бліц-опитування користувачів «Улюблений автор та назва твору обраного жанру» пройшло у незвичайній формі.
На абонементі було оформлено своєрідне міні-дерево – «Дерево книжкових переваг», на яке читач прикріпляв кольорову стрічку. 

Колір кожної стрічки відповідав різним жанрам книжок: класична література, сучасна українська проза, історична література, фантастика, детективи, романтична проза.

 На зворотній стороні стрічки читачі писали прізвище улюбленого автора та назву твору обраного жанру.

Навіть візуально можна побачити, що за результатами опитування лідирує фантастичний жанр. Друге місце розділили сучасна українська проза, детективи та романтична література. На третьому місці – класика. Найменша кількість користувачів полюбляє читати книги історичного жанру.
На основі опитування бібліотекарі підготували експрес-поличку з творів, які назвали читачі.
 
З метою стимулювання до читання та відвідування бібліотеки створили онлайн-мотиватор «Бук-фейс-бук: читай, фотографуй, надихай». 



Фото з оригінальними підписами розмістили на сторінку бібліотеки у соціальних мережах та збираємо «лайки».

Для створення Інформаційної стіни доповненої реальності «Бібліотеки – працюємо для громади!», що буде демонструватися у Центральній бібліотеці імені Лесі Українки, зняли відеоролик про роботу за проектом «Бібліотворчість: захоплюйся і твори!»

Немає коментарів:

Дописати коментар