понеділок, 30 листопада 2020 р.

Бібліотечна зустріч онлайн

 

Учасники молодіжної бібліо-студії «Для сучасних та успішних» завжди збирались на засідання у неділю. Карантин вихідного дня спонукав бібліотекарів до організації віртуальної зустрічі.

Тож 29 листопада о 13.00 відбулося спілкування в Google Meet у молодіжному форматі «Знайти себе неможливо – себе можна тільки створити».

Поки очікували всіх заявлених учасників, відбулося емоційно-приємне знайомство. Адже до нашої онлайн-зустрічі приєдналась не тільки херсонська молодь, а й з інших міст України – Києва, Хмельницького, Донецька. Отже, віртуальне спілкування має свої переваги, і студійці в цьому переконалися.


Говорили про нон-фікшн – особливий жанр літератури, для якого характерна побудова сюжетної лінії винятково на реальних подіях.

Ближче знайомились книгами цього жанру, які є у фонді бібліотеки та деякі з них можна прочитати в інтернеті.

Відео «Джо Витале о законе притяжения» та книга «Секрет тяжіння. Як отримати те, що ти дійсно хочеш» зацікавили аудиторію. Практично всі книги Джо Вітале  дають читачам корисні поради про те, як організувати своє життя правильно і витягнути з нього максимум користі.


Обговорювали питання з психології, говорили про самопізнання та саморозвиток. Пройшовши тестування по Фрейду, хлопці та дівчата почули результат: що найбільше відповідає їхньому характеру.



Учасники зустрічі активно обговорювали почуту інформацію та рекомендували  книги даного жанру, які вони читали.


Успішність проведеного заходу підтвердили слова Марії Андрієвської: «Тепер я знаю за якою книгою прийду завтра у бібліотеку» та відгуки про зустріч у чаті, які можна прочитати на фото.

 

 

 

2 коментарі:

  1. На зустрічі час пролетів дуже швидко!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Для мене також година пролетіла дуже швидко! Дуже хочеться знати, хто ти, Круасан? Ангеліна Вєтрова

      Видалити