суботу, 2 січня 2021 р.

Читай сучасне українською. Виставка-заклик

З метою підтримки, вивчення, розвитку та популяризації української мови популяризації сучасної літератури у бібліотеці була оформлена виставка-заклик «Читай сучасне українською».


Відвідувачі, які цікавляться історією знаходили для себе літературу з першої полиці, розділу «Історія України: новий погляд». 


Для любителів художньої літератури було зібрано книги у двох розділах: «Сила художнього слова українських митців» та «Світова література в українському перекладі».

Розділ «На всі випадки життя» об’єднував книги з психології, філософії, етики тощо. Найпопулярнішими були книги з розділу «Сила художнього слова українських митців», читачі розбирали книги Л. Дашвар, І. Роздобудько, Д. Корній, В. Лиса, М. Дочинця та ін.

Виставка-заклик мала також інтерактивну частину. Привертали увагу користувачів привабливі маленькі розкриті книжечки. Так були роздруковані цитати з портретом автора. Відвідувачі мали назвати автора, а потім перевірити правильність своєї відповіді, поглянувши на звороті.

Книги з виставки рекламувалися під час заходів: бібліографічний огляд «Полювання на бестселер», ЗС ювілейний prime-time «Я вибрала долю собі сама» до 90-річчя Ліни Костенко, патріотичний квіз «Знай свою країну!» до Дня Незалежності України, ЗС огляд літератури «Художній світ прози Володимира Лиса» (до 70-річчя від дня народження) 


 





Немає коментарів:

Дописати коментар