вівторок, 22 червня 2021 р.

Підкори свій Еверест

Мотиваційна година "Підкори свій Еверест" відбулася під час онлайн зустрічі учасників молодіжної бібліо-студії "Для сучасних та успішних" бібліотеки-філії №6 Херсонської ЦБС та Тетяною Яловчак.

Ідею проведення такої зустрічі нам підказала книга пані Тетяни "Підкори свій Еверест. Як поразку перетворити на перемогу". 

Ми збиралися просто познайомити молодь з книгою та з історією альпіністки, рекордсменки, першої українки, яка підкорила найвищі вершини семи частин світу, серед яких і Еверест всього лиш за п'ять років і дев'ять місяців. 

Але, перегорнувши першу сторінку прочитали фразу: "Пишіть мені в соцмережах - я відповідаю" і зрозуміли, що просто розказати про книгу - це мало. Написали. Тетяна відповіла і так організувалася зустріч з цією легендарною чарівною молодою жінкою, самЕ життя якої мотивує кожного на підкорення свого "Евересту".

У відео Тетяна Яловчак говорить про свої досягнення та про те, як все починалося.



Приємною несподіванкою для гості стало те, що на зустрічі була людина, яка дуже захоплюється її діяльністю, стежить за її досягненнями і має книгу "Підкори свій Еверест" з автографом авторки. 


Присутні на заході з великим захопленням слухали Тетяну, задавали запитання як у чаті, так і через мікрофон.

У наступному відео запитання, про яке гостя сказала: "Запитання в яблучко". Подивіться


А ось враження від зустрічі Вікторії Концевої, людини, яка за своєю життєвою позицією дуже схожа на Тетяну Яловчак, і щодня долає непростий шлях до своїх, все нових і нових, "Еверестів".

Як не здатися? Як не повернути назад за крок до перемоги? Поради від Тетяни Яловчак.


Ти підкорюєш вершину, чи вершина дозволяє тобі пройти? Це запитання спонукало до активного обговорення.


Думка філолога щодо цього запитання.


Всі присутні на онлайн-зустрічі з Тетяною Яловчак тепер знають історію створення книги "Підкори свій Еверест. Як поразку перетворити на перемогу". Буде знати і ви, якщо перегланете наступне відео.


Як ви думаєте, чого людині не вистачає в горах? Інтернету, телебачення, ліжка, нормальної їжі - це перше, що скаже кожен з нас. А чого насправді не вистачало в горах Тетяні почуєте у відео.


Зустріч дійсно вийшла мотиваційною. Вже під час спілкування Марія Андрієвська написала у чаті, що в неї були сумніви щодо майбутнього, але просто зараз вона остаточно вирішила, що буде робити далі. 

Від кожного звучали слова подяки Тетяні за спілкування та на адресу бібліотеки за організовану зустріч.

І ми також дуже вдячні Тетяні Яловчак. Аплодуємо її наполегливості, сміливості, рішучості, силі волі і духу.

Бажаємо Вам, Таню, завжди, у прямому і переносному значеннях, у всіх Ваших справах підніматися аж на вершину.




Немає коментарів:

Дописати коментар