неділю, 24 січня 2021 р.

Виставка-відкриття «Нон-фікшн – це легко та цікаво»


Що таке нон-фікшн? Це слово зявилося не так давно, і багато людей не розуміють його значення.  Виставка-відкриття «Нон-фікшн – це легко та цікаво»  відкриє для відвідувачів нове слово та познайомить з особливим жанром літератури, для якого характерна побудова сюжетної лінії винятково на реальних подіях. Видання жанру нон-фікшн – це не художня література, не вигадана історія.

Щоб текст вважався нон-фікшн, він повинен бути фактично точним та написаним з урахуванням літературного стилю та техніки. Форми цього жанру включають біографію, автобіографію, мемуари, щоденники, літературну публіцистику, хроніки, особисті нариси тощо.

Книги на виставки-відкриття «Нон-фікшн – це легко та цікаво», обєднані за змістом у три розділи: «Роздуми про життя», «Сходинки до ідеалу», «На вершині досягнень».

На першій полиці серед різних книг ось такі: збірник поезій, прози, спогадів Романа Набєгова «Ни шагу назад», воєнний щоденник Геннадія Афанасьєва «Піднятися після падіння», книга про таємницю віри в себе «Філософія впевненості в собі» автор Шарль Пепен.

У другому розділі  «Сходинки до ідеалу» вас зацікавлять книги Стівена Кові «12 важелів успіху» та Тетяни Яловчак «Підкори свій Еверест», а в третьому -  «Неймовірні п'ятнадцять жінок, які творили мистецтво та історію» Бріджит Квінн, «Бонжур, щастя! Як отримувати радість від життя» Дж. Кет Каллан, «Мої винаходи. Автобіографія» Нікола Тесла.

Виставка-відкриття вже чекає вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар