пʼятницю, 5 листопада 2021 р.

Майстер-клас "Самі собі сушисти"

Ми зараз живемо у час обмежень: у тісному реальному спілкуванні, у походах в театр, на концерт, в кав'ярню чи ресторан. А що, якщо влаштувати своїм рідним домашній японський ресторанчик? - подумали бібліотекарі філії №6 та організували онлайн майстер-клас по приготуванню суші.

До співпраці запросили компанію по приготуванню та доставці суші "Foodzimen".  







Спочатку познайомилися з головним Фудзіменом - Костянтином. Перегляньте відео.


Які апетитні суші на сторінках компанії у Фейсбуці та Інстаграм! Ви теж можете в цьому переконатися, перейшовши на сайт "Foodzimen" 

Розвінчавши міфи про суші, Костянтин приступив до їх приготування з детальним поясненням.








Перегляньте відеофрагмент, як сушист приготував класичний рол Футомакі.


А це відео майстер-клас, як приготувати Гункан з вугрем



Скільки потрібно взяти рису? Як правильно приготувати рис для суші? Чим заправляти? Як робити суші круглої чи квадратної форми? Як правильно закручувати рол? Як його розрізати? Про все це та ще багато чого іншого не просто розповів Костянтин, а все продемонстрував.




Спілкуючись з учасниками майстер-класу, відповідаючи на їх запитання сушист тим часом приготував не одні суші. Подивіться про це у відео.


А бібліотекарі, готуючись до майстер-класу, підготували та провели перегляд літератури по кулінарії. 






Присутні набралися нової інформації про історію страви, якій щонайменше 1300 років, про правильне її приготування тощо.  І ці знання їм добряче пригодяться, адже кожна господиня завжди хоче приготувати своїм рідним щось смачненьке. Саме про це у наступному відеофрагменті.


Бібліотекарі та всі учасники онлайн-заходу подякували Фудзімену та побажали міцного здоров'я, багато замовлень, розквіту компанії. А самі побігли купляти рис, рибу, листи норі, кунжут та ін, щоб влаштувати на вихідних свято суші.



Немає коментарів:

Дописати коментар