вівторок, 5 лютого 2019 р.

Ліцензія на щастя

Цього року зима у Херсоні не білосніжна, як хотілося, а сіра і дощова. Тому і настрій похмурий, і щастя мало…
Але ж, погодьтеся, що щастя у кожного в голові. Ніхто окрім нас самих не зможе допомогти. Хіба що… Книги!

Ось і вирішили бібліотекарі філії №6 підготувавши бібліографічний огляд «Ліцензія на щастя»,  познайомити користувачів з книгами, які доводять, що щастя в самій людині, які вчать, як отримувати радість від життя, як досягти щастя і, як зберегти своє щастя найдовше.
                        






Відвідувачів зацікавила спочатку сама назва огляду. Адже, всі люди шукають щастя. А під час огляду кожен присутній не тільки почув корисну для себе інформацію, а й підібрав відповідну книгу. 


Несподіваним стало для присутніх міні-опитування «Що для вас щастя?», яке пройшло у форматі «Воок».
Тобто, із запропонованих книг про здоровя, духовність, подорожі, матеріальні блага, красу тощо, потрібно було вибрати ту книгу, яка для них символізує щастя.
                                 

Найбільше користувачів вибрали книгу «Здоровье без лекарств».
Вибирали також книги «Дорога к истине» Кузнєцової Е.О., «Экзотические места планеты. Путешествия. Приключения», автор Стогній К.П., «Секреты женской красоты» і, навіть, «Маленькое черное платье», автор Лущик Л.

Познайомившись з літературою, представленою в бібліографічному огляді  «Ліцензія на щастя», прослухавши «Притчу про щастя» вдячні користувачі покидали бібліотеку з книгами, в яких кожен буде шукати свою ліцензію на щастя.


Немає коментарів:

Дописати коментар