четвер, 25 квітня 2019 р.

Великодній настрій


Свято наближається! Щоб створити для відвідувачів святкову атмосферу і радісний настрій бібліотекарі філії №6 розгорнули виставку-інсталяцію «Великдень іде – свято в душу несе».


Одним із найурочистіших для кожного християнина свята, яке приносить багато радості і душевної теплоти є Великдень. Це дійсно Великий День, який прославляє Воскресіння Ісуса Христа.
На виставці представлено багато цікавих видань. Книги та журнали з роздумами та фактами про воскресіння Христове, що лежить в основі свята Пасхи зібрані у розділі «Світле Воскресіння Христове».
Література з розділу «Такі різні писанки» знайомить з історією цього неодмінного атрибута прадавнього свята, з різними техніками виготовлення писанок.
Третій розділ «До пасхального столу» пропонує рецепти пасок з борошна, сиру, інших великодніх страв та інформацію про те, що потрібно покласти у великодній кошик. 


                 
Виставка прикрашена стилізованими писанками, виготовленими власноруч творчими користувачами бібліотеки.


                                       

А родзинкою виставки є чарівне дерево бажань, де кожен відвідувач може розмістити великоднє яєчко, на якому написане найзаповітніше бажання.




Виставка-інсталяція діє з 10.04. по 8.05. 2019 року. Вона розрахована на широке коло користувачів. Чекаємо на зустріч з вами!




Немає коментарів:

Дописати коментар