суботу, 2 жовтня 2021 р.

Тренінг гарного настрою

Тренінг гарного настрою "З посмішкою до мрії", присвячений Всесвітньому дню посмішки, бібліотекарі філії №6 Херсонської ЦБС організували онлайн. І не пошкодували про це, адже запрошеним спікером був актор, ведучий та стендап-комік Андрій Вороной.



Андрій розповів про те, коли і як почав серйозно займатися жартами, про свої виступи на телепередачі "Розсміши коміка".

Поділився емоціями, які захопили його перед виступом та під час виступу.


Як тренер гарного настрою, Андрій Вороной надав декілька порад щодо прокачки почуття гумору.

Дякуємо Андрію. Він - крутий! Він - українець з Донбасу, у Польщі розвиває стендап-культуру. Всього лише за два роки зумів зібрати велику аудиторію, і робить концерти. Браво!!!

Бібліотекарі також підготували порцію жартів із бібліотечного життя. Адже іноді, щоб задовольнити потребу читача, треба мати неабияке почуття гумору. Ось які бувають запити: "Повесть беременных лет", "Графонте-300", "Преступление на Казани", "Над пропастью моржи", Д.К.Мирон "Пока чего", "Обком звонит в колокол" тощо.



Невимушена атмосфера онлайн зустрічі, її гумористичний тон спонукали учасників розповідати смішні історії зі свого життя.

Вікторія Концева приєдналася до нашої зустрічі, хоч і проживає вже у Києві, і розповіла смішні випадки у роботі вчителя.


А Тетяна Телеватюк поділилася історією курйозного випадку на ринку.

Потім згадували гумористичні літературні твори. А це: "Тореадори з Васюківки" Всеволода Нестайка, "Мисливські усмішки" Остапа Вишні, "12 стільців" Ільфа і Петрова, "Кайдашева сім'я" Івана Нечуй-Левицького, "За двома зайцями" Михайла Старицького, "Пігмаліон" Бернарда Шоу.

Бібліотекар із міста Вугледар Анастасія Майорова порадила книгу "Манюня" Наріне Абгарян. За її словами - це напрочуд смішна розповідь про двох дівчаток-підлітків.





І насамкінець Олександр Телеватюк, який проживає зараз у Росії, прочитав гумореску "Батькова наука" Павла Глазового. Послухайте!

Час скінчився. Але ніяк не хотілося покидати ефір. Чудова вийшла зустріч: добра, весела, сонячна! І багато-багато усмішок!  

Дякуємо спікеру Андрію Вороному і всім, хто приєднався до онлайн-зустрічі. Нехай посмішка якнайчастіше з'являється на ваших обличчях.


Немає коментарів:

Дописати коментар